De spelregels...

Omdat we later open konden dan gebruikelijk en we te maken hebben met regelgeving rondom het coronavirus, hebben we nagedacht hoe we de bezoekers van het zwembad zoveel mogelijk tegemoet kunnen komen. Soms moet je gewoon wat proberen. Is het niets, dan kunnen we het altijd weer anders doen. Laat ons vooral je opmerkingen, tips of ideeën weten!

Om de regelgeving zo goed mogelijk op te volgen, hebben we een indeling gemaakt voor het diepe bad. Het diepe bad wordt in twee gedeelten verdeeld. Dit om de verschillende leeftijdscategorieën waarvoor verschillende regelgeving geldt, zo veel mogelijk zwemgelegenheid te geven. De tijden en doelgroepen staan onder het tabblad openingstijden.

Volgens de richtlijnen mogen we 100 bezoekers per keer ontvangen. Is dit aantal bereikt, dan kunnen we niemand meer toelaten tot er weer mensen het zwembad verlaten.

Daarnaast is het de bedoeling dat het zwembad bij droog weer altijd open gaat, we houden niet meer de grens van 20 graden aan!

De abonnementen en fietssleutels mogen niet meer in de bak aan de muur gelegd worden. We kunnen geen eten en drinken verkopen omdat we geen risico willen nemen met contant geld. Het huren van een pinapparaat is daarnaast erg duur. Eten en drinken mag je (zoals altijd) gewoon van huis meenemen, alleen mag er in de zwembaden niet gegeten worden. Op de veldjes of op het terras is dat geen probleem. Het weren van contant geld is meteen de reden dat we geen dagkaartjes kunnen verkopen. Dus alleen mensen met een seizoenskaart kunnen naar binnen. Wil iemand nog een seizoenskaart aanschaffen, dan kan er een machtiging worden ingevuld. Er ligt een stapel machtigingen op de balie (let op: alleen een meerderjarig persoon mag deze ondertekenen!).

Overal liggen desinfectie middelen.

Het was al langer een wens om een rookvrij zwembad te hebben. Nu we noodgedwongen allerlei veranderingen moesten doorvoeren, leek dit ons een goede kans om het roken binnen het terrein van het zwembad te verbieden. Dit rookverbod zal ook met borden worden aangekondigd.

De genoemde maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juli. In de periode tot 1 juli bekijken we of aanpassingen mogelijk of noodzakelijk zijn.

Heb je nog vragen? Of tips en ideeën? Deze zijn van harte welkom. Neem dan contact op met Jenny Hofman: 06 – 20 92 28 00.