Dringende oproep voor nieuwe bestuursleden

Het zwembad draait met deze temperaturen op volle toeren.

Onze kinderen, maar ook volwassenen, zowel Luttenbergers als mensen uit buurtdorpen, maken dankbaar gebruik van het feit dat Luttenberg een zwembad heeft. Hoe fijn is het dat we ff naar het zwembad kunnen fietsen voor een frisse duik of te chillen met vrienden. Dat is voor ons, als bestuur, mooi om te zien. Daar doen we het voor.

Echter, we zijn dringend op zoek naar mensen die ons bestuur willen versterken. We zijn op het moment in onder-tal. Dit moet worden aangevuld maar daarnaast zouden we graag zien dat het bestuur weer wat meer “body” krijgt. Wie wil, samen met ons, het zwembad helpen besturen, plannen bedenken voor de toekomst. Zodat ook over een aantal jaren Luttenberg nog een eigen zwembad heeft.

Zou je ons willen helpen met andere werkzaamheden ten behoeve van de exploitatie? Ook dan kan je je bij ons melden. Er zijn allerhande werkzaamheden te doen waar we goed hulp bij kunnen gebruiken.

Hierbij maken we gebruik van vele vrijwilligers.

Het hele seizoen wordt het bad bemand door vrijwilligers zgn. “oppassers”. Telkens één persoon met EHBO of BHV en één extra persoon. Ook deze planning is steeds moeilijker rond te krijgen. Waardoor mensen vaker dan gepland in worden geroosterd om het bad open te kunnen houden bij warm weer. We zien we dat de groep ‘oppassers’ momenteel grotendeels bestaat uit ouders waarvan de kinderen al wat ouder zijn. Voor ons een teken dat wij moeten gaan zoeken in de groep ouders van de basisschool-kinderen; de kinderen die het meeste gebruik maken van het zwembad.

Dus hierbij ook een dringende oproep voor nieuwe vrijwilligers om je aan te melden! Vele handen maken licht werk. Hoe meer vrijwilligers er zijn, hoe minder vaak men ingeroosterd wordt. Dan blijft het voor iedereen leuk! Je kunt aangeven op welke dagen je beschikbaar bent of welke dagen niet en er wordt rekening gehouden met wanneer je op vakantie bent.

Hoe jammer zou het zijn dat we het bad, bij mooi zomerweer, niet kunnen openen omdat we geen bezetting hebben.

Of je nu uit Luttenberg komt, of uit een buurtdorp, twijfel niet en meld je aan als bestuurslid of vrijwilliger!! Wil je meer info of wil je je aanmelden: Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en telefoonnummer. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bij voorbaat dank voor je reactie.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Zwembad “De Luttenberg”

Wim Veldkamp, Jenny Hofman, José Groote Schaarsberg, Erik Heuven