Einde seizoen 2015

Het seizoen 2015 is al weer ten einde. Deze kwam door de lage temperaturen in april/mei wat laat op gang. Toch hebben we een mooi seizoen beleefd. We hebben zelfs een aantal dagen verruimde openingstijden toegepast in verband met de warmte.

Hoogtepunten waren de Poolparty op 30 mei met daarbij het in gebruik nemen van de AquaBubbles en AquaCilinders. 's Middags was het gezellig druk! 's Avonds viel, mede door de lage temperaturen (dicht bij het vriespunt), wat tegen qua bezoekersaantal. Toch was het tot 01.00 uur gezellig op de weide met medewerking van onze Luttenbergse DJ's.

De volgende dag werd de eerste Luttenbergse Triathlon georganiseerd. Dit was ook een heus spektakel met veel deelname en ook veel publiek. Voor herhaling vatbaar!!

Mede door de stemmen van de leden van de Rabobank tijdens de actie "Hart voor Salland" en de ons gegunde zegels van de Coop Alfring-actie hebben we ons terras kunnen verfraaien. Alle oude tuinsets zijn vervangen door nieuw meubilair.

Hierbij willen we alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor het bijdragen afgelopen seizoen en we hopen ook volgend jaar weer een beroep op jullie te kunnen doen.