Eindelijk heerlijk zwemweer!!!

Beste mensen,

We hebben er lang op moeten wachten maar nu hebben we toch eindelijk hoge temperaturen. Eindelijk kunnen we gebruik maken van ons zwembad. Afgelopen week was het extreem warm en dus ook bijzonder druk. We hebben dagen gekend waarbij er meer dan 300 bezoekers op het zwembad waren. Ook mensen uit Mariënheem, Haarle en zelfs Raalte weten ons zwembad te vinden.

Wij zijn er trots op dat we in Luttenberg, alleen met vrijwilligers, het bad draaiende kunnen houden zodat we verkoeling en ontspanning kunnen bieden in de zomer. Hierbij moeten we wel enkele regels in acht houden om het voor iedereen leuk te houden. Zowel de bezoekers van alle leeftijden als voor de vrijwilligers die hun vrije tijd in het open houden van het zwembad steken. In dit bericht willen we een aantal punten die regelmatig niet worden nageleefd nogmaals aan halen:

·         Entree alleen op vertoon van geldig entree bewijs. Ook de persoonlijke abonnementskaart moet kunnen worden getoond.

·         Er mogen geen ballen mee worden genomen op het terrein. Het terrein is te klein om balsporten te bedrijven.

·         Er mogen geen alcoholische dranken worden genuttigd.

·         Frisdrank mag gerust worden mee genomen naar het zwembad, maar niet in glazen flessen. Scherven brengen in dit geval geen geluk.

·         Ruim je eigen rommel/afval op. Er staan voldoende afvalemmers.

·         Het is niet toegestaan geluidsapparatuur als bijvoorbeeld radio's, speakers e.d. mee te brengen om eigen muziek af te spelen.

 Als we ons hier met z’n allen aan houden kunnen we hopelijk nog een lange zomer van ons zwembad genieten.

 Namens het bestuur, Stichting Zwembad “De Luttenberg”, bij voorbaat dank.