NL DOET op Sportpark Luttenberg groot succes!

Vrijdag 15 maart is er flink wat werk verzet door vrijwilligers bij de sporthal en bij het zwembad in Luttenberg. De eigen vrijwilligers hadden zich verzameld om samen met de jongens van klas 2K4 van het Carmel College Salland de handen uit de mouwen te steken.

Er was een lijst opgesteld met maar liefst 13 klussen die gedaan moesten worden.  

Na een welkomstwoord door Herman Holtmaat, voorzitter van Sportbelangen Luttenberg gingen de jongens olv de eigen vrijwilligers aan het werk. En er werd hard gewerkt. Iedereen was vol lof over de inzet en de discipline van de jongeren. In de middagpauze was er naast de nodige broodjes een pan vol rookworsten om zo weer energie te tanken voor het middagdeel. Ook 's middags bleven de jongens onvermoeibaar doorgaan.

Aan het eind van de middag waren nagenoeg alle klussen klaar. Het hek bij het zwembad is weer in elkaar gezet. De kantine van het zwembad is opgeruimd. Het zwerfvuil rond het sportpark is opgeruimd (2 vuilniszakken vol). De netten achter de doelen zijn vernieuwd. De schade van de inbraak is hersteld. De kleedkamers zijn schoongemaakt. Het ballenhok is opgeruimd. De dug-outs zijn weer schoon. Kortom er is ontzettend veel gedaan en met plezier.

Na afloop was er natuurlijk een versnapering en kregen alle jongens een mooie oorkonde uitgereikt.

De jongens gingen na een zinvolle dag voldaan op fiets olv mentor John Smit weer naar huis.

Sportbelangen Luttenberg en Zwembad 't Siel bedanken de jongens van klas 2K4 voor hun inzet!