Actie seizoenskaarten 2020!

’t Siel was en is altijd een zwembad van het gehele dorp, daarom heeft het bestuur besloten om alles op alles te zetten om het zwembad te openen de komende zomermaanden. Financieel gezien is dit haast niet te verantwoorden; het aantal zwemmaanden is korter, koek & zopie is (vooralsnog) niet mogelijk en contant geld willen we vermijden gezien de mogelijke risico’s voor vrijwilligers. We werken deze zomer dus alleen met abonnementen. Daarmee zijn we er nog niet, de onkosten van de drie baden zijn immers gigantisch. We willen het financiële risico enigszins beperken en hebben de volgende voorwaarde:

We laten de baden pas vollopen, zodra er (minimaal) 400 abonnementen zijn verkocht! Een abonnement kost €20,- per persoon*.

Help je mee om het zwembad te openen? Ja, toch! Wij hebben veel machtigingsformulieren verspreid (en bij de Coop vind je ze op de tafel rechts van de ingang), dus vul hem in en lever hem in op één van de genoemde adressen. Geen formulier ontvangen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan zorgen we dat er alsnog een formulier bij je bezorgd wordt, of we mailen er één.

* Uiteraard maken we geen gebruik van de machtiging wanneer de 400 abonnementen niet worden verkocht!

Als het bad dit jaar open gaat, zal veel anders zijn: geen losse dagkaartjes, geen bomvolle fietsenstalling die vanaf de Heuvelweg te bewonderen is en geen bomvolle ligweide. Veel zal ook hetzelfde zijn. Je kan zoals altijd lekker plonsen, baantjes trekken en afkoelen in een uniek zwembad. Het bestuur doet haar uiterste best om jong en oud zo fijn en veilig mogelijk te laten zwemmen; de details (looproute, tijdslot, doelgroepuren, maximaal aantal bezoekers e.d.) werken we de komende weken uit.

Wij hopen op veel mooi weer en een goed en gezellig zwemseizoen.