Voorbereiding seizoen 2019

Allereerst willen we alle gulle gevers bedanken voor de financiële bijdragen die we hebben ontvangen na het overlijden van Wim Veldkamp. Het was zijn wens om een donatie aan het zwembad te doen en velen hebben daar gehoor aan gegeven: hartelijk dank!

Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen. Zeker na het wegvallen van Wim hebben we behoefte aan extra vrijwilligers. We weten dat velen het zwembad een warm hart toedragen en echt wel ‘iets’ willen doen. Maar over welke werkzaamheden gaat het eigenlijk? Denk dan aan het welbekende oppassen als het bad open is, maar ook aan het controleren van de waterkwaliteit, schoonhouden van de zwembaden, onderhouden van het gebouw, maaien van de ligweide en checken van de machinekamer. Je hoeft echt niet alle dagen beschikbaar te zijn en je kan zelf ook gerust op vakantie in de zomermaanden: alle hulp is welkom. Hopelijk kunnen we met een grote ploeg enthousiaste mannen en vrouwen van alle leeftijden het bad op een verantwoorde manier open houden. Vele handen maken licht werk!

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van het zwembad.

Alvast bedankt voor je reactie.